Ce părere aveți de țigările electronice?

Started by Gheko, Friday 04 November 2011, 15:36:52

previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gheko

Ceva nou in legatura cu tigarile electronice? Eu ;le-am lasat si am reinceput cu normale din cauza ca ma ustura gatul de la electronica pana acu o sapt. cand m-am intalnit cu o colega (manager la Purmo) care si ea fuma 2-3 pachete de tigari normale pe zi si spunea ca a trecut la electronica (fata are bani destui, deci ea nu s-a lasat din cauza banilor) si i-am povestit faza cu usturimea la care ea m-a intrebat ce fel de tigari normale fumez si decare lichid am luat. I-am zis ca fumez light si lichid am luat de 14 nicotina la care i-a mi-a zis ca din cauza concetratiei de nicotina si sa incerc cu un lichid cu nicotina 0 si cu unul cu 6 si sa le combin sa fie mai slaba tinand cont ca organismul meu e obisnuit cu tigari slabe. Zis si facut, am facut cum a zis ea si dinou aburesc, nu mai put ca un hoit si nici nu ma mai ustura gatul. Sper sa ma tina si apoi sa renunt si la astea El.
http://peugeot206clubromania.blogspot.com[br /] La nevoie 0736 909 458

Trofin Liviu

Parca am purtat discutia asta pe PCR si ti-am zis de pipa. Inveti sa fumezi...cu rabdare si perseverenta. Bineinteles ca nu o sa te satisfaca si apoi bagi virginii...iti spun eu de care la momentul potrivit. Te autointoxici cu nicotina, ti se pune un nod in gat, te ia cu ameteli, transpiratii, tremuraturi. Iti trece insa repede. Repeti faza, de data asta te tine mai mult si treptat fie te multumesti sa pufai cate o pipa din cand in cand, fie ti se ia cu totul de tot ce inseamna tutun.
Un fost sef de-al meu a ajuns la spital din cauza tigarii electronice. I-a declansat niste boli preexistente si a fost urat de tot. A scapat cu viata si nici tigari nu i-au mai trebuit.
Dar faza de mai sus, crede-ma, da rezultate!

Go Up