Ce părere aveți de țigările electronice?

Started by Gheko, Friday 04 November 2011, 15:36:52

previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gheko

Cum spune și enunțul, ce parere aveți? Ați fumat din ele/fumați careva așa ceva? Te ajută să te lași de fumat țigări normale?
http://peugeot206clubromania.blogspot.com[br /] La nevoie 0736 909 458

marius.v

Nenea Seba, numai vointa te ajuta sa te lasi de fumat.
Tigarile electronice nu.
Condusul unui automobil este o chestiune de atitudine si de aptitudine

Gheko

Am vazut ca acolo unde se vand astea electronice au si lichid de rezerva intr-un bidonas, sper ca nu este etnobotanic acel lichid. :)
http://peugeot206clubromania.blogspot.com[br /] La nevoie 0736 909 458

turbojack

La cate chimicale bagam in noi,asta mai lipseste.
Cum zicea Marius, e chestie de vointa pura.
0727 079405

kdyalex

Da exact numa vointa sa ai!Eu am fumat.Eu am fumat 5 ani de zile  si imediat am 5 de cand m am lasat :)
Am o colega care are tigara electronica a zis ca e ok doar ca se arde nu stiu ce in ea daca nu o ti drept cand nu o folosesti si trebe schimbata tigara cu totu in rest o sticluta dinaia e 20 lei si te tine cam 2 sapt(pt cine fumeaza 2 pachete la 3 zile)
Indoor black & blue, outdoor black & white.

airden

Wednesday 21 December 2011, 15:46:01 #5 Last Edit: Wednesday 21 December 2011, 15:47:46 by airden
Vreti sa va lasati de fumat? O excursie prelungita in tarile cu apa calda din vest este prilejul ideal.
5 E pachetul, tutunul este groaznic, nici la magazine de specialitate nu au tigari cu filtru charcoal sau alte inventii care la noi sunt deja banale. Au in schimb tutun la kg, pentru pipa, si multa lume fumeaza tigari de foi sau trabuc. Decat asa mai bine de loc ;)
Rezerva e pe terminate, voi apela la guma si alte "delicatese" pana reusesc sa uit de acest viciu.
:)

kdyalex

Indoor black & blue, outdoor black & white.

SW Tm

Wednesday 21 December 2011, 19:40:16 #7 Last Edit: Wednesday 21 December 2011, 19:44:05 by SW Tm
Pe tovarasu' Seba nici interdictia de fumat in firma nu l-a facut sa se lase de fumat...  :lol_hitting:
Cu fumatu' e simplu: VREI sa te lasi, te lasi.
Socru-miu, fumator inrait de Crapati (mea culpa, Carpati), o plimbarica cu salvarea l-au "convins" instant. Doctoru'-i zisese cu vreo saptamana inainte sa le mai rareasca, a zis ca o va face, dar nu asa de repede si dupa a iesit din spital s-a lasat...
Raul pentru prieteni!

Calin_sidea

Hmmm...... asta e buna!
Deci sa va povestesc..... M-am lasat de fumat brusc, asa de pe o zi pe alta. Inante bagam aproximativ 2 pachete pe zi (Kent lung), tigari tari. Intr-o dimineata m-am trezit cu durere in piept in momentul in care respiram si am decis sa le las balta. Nu am fumat cam 3 ani dupa care, din curiozitate am tras cateva fumuri din tigara electronica a unui prieten. A fost ok si am decis sa imi cumpar una. Dupa ce am cumparat-o am folosit-o zilnic insa am observat ca dupa o vreme ma durea capul de la ea si am renuntat trecand pe tigari normale..... Acum fumez slims-uri si sincer imi pare rau ca am incercat la vremea respectiva electronica, m-a facut sa reincep fumatul.... E foarte ciudat deoarece tigara electronica e menita sa renunti la tutun, insa la mine a functionat in sens invers....

SW Tm

Asa vom citi pe ambalajele de tutun si:
"Curiozitatea a omorat pisica".  :d030:
Raul pentru prieteni!

adrianx

Friday 20 January 2012, 15:34:19 #10 Last Edit: Saturday 21 January 2012, 05:08:31 by kdyalex
Lucrez intr-o institutie cu cateva sute de angajati, anul trecut unul din colegi comanda o astfel de tigara electronica, primele doua saptamani totul ok dupa au inceput sa le alterneze iar apoi au trecut inapoi pe cele BIO asa ca ....drogu-i tot drog.

adrianx

O alternativa bio la tigara electronica la 3 lei si ceva pachetu

airden

Thursday 23 February 2012, 01:48:28 #12 Last Edit: Thursday 23 February 2012, 01:52:07 by airden
Am fumat vreo 15 ani... cam 1-1,5 pachete pe zi.
Scriam in decembrie ca intentionez sa ma las. Ei bine am reusit. Cu greu ce-i drept, si mi-am gasit un moment nu tocmai prielnic pentru asta, iar efectele negative initiale s-au vazut imediat pe mine si in viata mea. Acum pot spune ca le-am depasit.

In primul rand, pe langa vointa, ai nevoie de stimulente. 5-6 € un pachet de tigari mi se pare mult, chiar si pentru nivelul de trai din vest. Mi-am propus ca din economia facuta sa cumpar diverse cadouri pentru cei dragi. Asa ca dupa prima luna am cumparat cateva jucarii :), ce-i drept nu de 150 € cat am economisit... dar totusi.
La mine a functionat.
M-am trezit intr-o dimineata si am decis sa nu mai fumez. Am aruncat tigarile si bricheta, iar in cursul zilei urmatoare mi-am cumparat un inhaler de la Nicorette. Mare greseala am facut, am dat 15€ si dupa cateva inhalari mi-a fost rau 2 zile. Am renuntat si la inhaler si cam asta a fost.

In trecut am mai incercat si cu plasturi sau guma, dar efectele sunt foarte slabe.
Ideal ar fi sa existe o motivatie puternica. Desigur sevrajul e foarte dificil de depasit, cu momente de nervozitate si/sau chiar depresii. Dar sunt trecatoare.

Rabdare si tutun zice o vorba, eu acum doar cu rabdarea am mai ramas  :lipsrsealed:

cox

Eu am reusit sa ma las cu ajutorul lor. Am luat una anul trecut in aprilie si am pufait din ea pana in septembrie, cand am zis pas definitiv.

andrei ludovic

Am fumat si eu asa ceva cam timp de o luna si sincer acum nu mai fumez deloc. Dupa o luna au devenit scarboase. Tigari normale fumam cam aproape 2 pachete pe zi. Sincer eu recomand dar depinde si de vointa. Trebuie sa ai vointa sa te lasi!
Live your life to the MAX!

Go Up