Eurial Cluj-Napoca

Started by turbojack, Friday 08 July 2011, 01:54:55

previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

turbojack

Vad destule 206 sau 206+ in acest service.Nimeni nici o parere?
0727 079405

airden

In 5 ani am fost de "cateva" ori pe acolo si de fiecare data am plecat multumit de lucrari. Programarea s-a respectat, durata lucrarii a fost ok, piesele schimbate in pachete in portbagaj etc.
Ai vazut masina, stii prin ce a trecut si cum a iesit.
La ultima vizita la ei nu mi-au dat o rezolvare la problema cu ralanti-ul (de altfel nici la GB in Deva)... asta e, se intampla si la case mai mari.
Desigur ca pot reclama si preturile, de aceea ce puteam eu face singur nu am facut la ei (bielete, placute etc) dar se stie ca in reprezentante totul e mai scump.
Astept cu oarece emotii revizia de 5 ani din toamna cand am de gand sa schimb distributia si kit-ul de ambreiaj la ei. Ne auzim cu pareri si impresii dupa.

Col

De evitat Eurial Cluj-Napoca pentru lucrari de vopsitorie -tinichigerie.Eu am avut niste lucrari pe Casco si RCA si cand am scos-o (cu intarziere,bineinteles) nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca haionul inlocuit n-a fost vospsit bine pe interior,sau pe alocuri,chiar nevopsit.Am gasit urme de gazare in multe locuri,urme de polish pe ornamentul pavilon si bule de aer in vopsea.Stopurile si nici chederele de la usi n-au fost demontate le vopsire prin urmare au urme de vopsea rosie pe ele.Dar ceea ce m-a suparat cel mai mult este ca nu mi-au vopsit bine carligul de remorcare si l-au lasat descentrat astfel incat si acum arata aproape ca dupa accident.Ma asteptam mai mult de la ei

Go Up