Nu mai poluez orașul!

Started by Gheko, Tuesday 08 March 2011, 09:22:52

previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

adrianx

Pai faci un calcul,in cazul meu stau la 12km de Constanta 2 bilete de microbuz 7 lei plus transportul in comun in C-ta inca vreo 5-6 lei 12 lei numai dus,daca pun si intorsul se dubleaza suma si in cazul in care cu masina ma costa 15 lei dus intors de ce sa ma inghesui cu toti transpiratii?Bine daca mai pui la socoteala si cheltuielile de intretinere e mai bine fara masina dar nu cred ca se compara comfortul eu unul nu ma pot desparti de dansa,aici mai intervin si cunostintele...Ma duci si pe mine pana acolo?Daca iti baga benzina cu un consum de 6% are impresia ca te-a platit in plus si tot asa,per total e mai mbine fara masina dar na...... :steeringwheel:

Trofin Liviu

Din cauza de lipsa de bani merg mai mult pe jos si am constatat cu nu prea imi mai e... foame! Mare lucru nu am dat eu jos dar ma simt mai in forma!

Gheko

Eu de ieri in primul rand pentru a da jos pana la intrarea in oras vin cu masina si biţa in portbagaj, de la intrare dai la pedale. Azi este doar a doua zi dar parca ma simt mai bine, exceptand partea dorsala care pana se reobisnuieste cu şiţ-ul tare de la scaunul moale al masinii cam doare. :)
Bineinteles am dat stikerele vechi jos de pe ea si am personalizat-o Club 206.
http://peugeot206clubromania.blogspot.com[br /] La nevoie 0736 909 458

SW Tm

De saptamana trecuta m-am ecologizat si eu. Nu mai merg baietii de la firma acasa cu duba ci cu xtr-ul: un consum cu cel putin 3l/100 km mai putin / poluoare redusa!  :shocked:
Raul pentru prieteni!

adrianx

Mai voi intra si eu in posesia unei biciclete cu care ma voi putea deplasa pe distante scurte si astfel voi deveni si eu un mic ecologist :13:

Go Up