Orasul meu deloc iubit

Started by ski74, Monday 29 November 2010, 23:32:41

previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Col

Pe mine nu ma impresioneaza diversele tipuri de SUV in trafic si fi in stare sa ma bag in ei fara nici o jena daca nu mi-ar da prioritate.Stiu ca traficul din Bucuresti este foarte greu dar nici cu Clujul nu mi-e rusine.

airden

Mie traficul in Cluj imi place. Sau am avut eu parte de momente bune, nu stiu. Am facut si 2 ore din centru pana in varful Feleacului, dar tot mi s-a parut mai ok ca-n capitala.
Parerea mea, si daca as conduce un Santa Fe precum colegul, tot acelasi sofer as fi.
Dar cu siguranta as avea parte de mai putine situatii in care unii nu ma vad sau considera ca nu sunt important - nu detaliez dar de cand a dat caldura parca s-au inmultit specimenele ;)

andrei ludovic

Eu am fost acum aprox 2 saptamanila Pitesti si am zis sa plec devreme sa pot prinde trafic usor. Am plecat la 3:30 de la Dristor, am ajuns in Militari am zis ca nu-i adevarat...poporul chinez frate acolo! Deci pe la 4 era full option...mai ales la statiile de autobuz zici ca era furnicarie pe acolo, la semafoare coada de cate 20-25 de masini, claxoane, tiganie, urlete etc pe cand la Dristor, Unirii si alte parti ale orasului linistite, fara nervi. Din pacate nu pot evita Militari pentru ca de acolo ma aprovizionez pentru magazinul pe care il am si stres e zilnic dar eu unul sincer m-am obisnuit. Am gasit s cateva rute ocolitoare. Asta este!
Live your life to the MAX!

adrianx

Eu ce sa mai zic,vine vara si in Constanta ti-e mai mare dragul sa circuli cu masina cand e ful de turisti,dar oricum fata de Bucuresti e parfum

andrei ludovic

Sa fi vazut asta iarna ce frumos a fost...m-am trezit cu jumatate de masina sub zapezi. Nu am putut iesii cu Peugeot-ul o luna intreaga din parcare. Trafic nu a fost asa infernal dar dupa ce s-a incalzit si s-a topit zapada ieseau ca termitele toti cu masinile. Sunt perioade in Bucuresti cand cat de cat poti circula dar sunt perioade cand iti vine sa-ti smulgi paru din cap. Cum e acum de exemplu. Acum prin zona Dristor, Salajan cam tot sectorul 3 e varza mai ales acum cu finala cupei europei. E macel pe aici!
Live your life to the MAX!

Trofin Liviu

Orasul in care se circula cel mai frumos, dupa parerea mea este Constanta! Orasul cu cei mai jalnici soferi este Onesti-Bacau! De fiecare data am avut probleme cu soferi care nu dau prioritate, nu semnalizeaza, depasesc de-amboulea, dau cu spatele fara sa se asigure. Cel mai interesant a fost cand un camion care iesea de pe un drum laturalnic era sa se catere pe mine, am avut prezenta de spirit si am accelerat puternic evitand in ultimul moment. Mai mult Onesti e plin de gropi si drumuri sub orice critica!

kdyalex

Wednesday 09 May 2012, 22:50:54 #21 Last Edit: Wednesday 09 May 2012, 23:04:58 by kdyalex
Sincer sa fieu eu nu prea am fost impersionat de Constanta mizerie multa strazi groaznice fara indicatoare masini mari si vechi.
Bucurestiul e varza au ei strazi dar cand se lucreaza la una e jale.Toata lumea da din coate sa ajunga cat mai infata nu se tine cont de reguli.
Cluju la ora 10 seara cand am putut sa circul cu masina a fost ok :) dar cat m am plimbat pe jos e full si el.La plecare am prins targul de masini si a fost aglomerat.
Ramnicu Valcea e cat il tranzitai ave 4-5km si vreo 10 semafoare acuma au facut sensuri giratori te invarti in ele ca in tiribomba asa de mici sunt :) in rest e super orasu.
Piatra neamt acceptabil.
Sighisoara e super.
Brasovul este parfum cu exceptia unui singur tronson ce tranziteaza orasul in rest e perfect.Mai sunt uni smecheri ce taie si spanzura dar uscaciuni sunt peste tot.
Curtea de Arges parca e targ orasu ala asa full e.
Mi a placut mult si Cernavoda.
Indoor black & blue, outdoor black & white.

adrianx

Sper sa nu te superi dar imi permit sa te contrazic,Constanta e un oras curat si frumos bine mult mai frumos mi se pare Brasovul pentru ca acolo imi fac majoritatea concediilor,dar la trafic nu ai cum sa le compari ....pai aici e tranzit frate(cel mai ,mare port la marea neagra)....dar pana in iunie se rezolva cu inca o centura ocolitoare a Constantei

kdyalex

Eu am fost anul trecut nu am avut ocazie sa ma plimb prea mult dar cat a fost mi a ajuns.Probabil in centru e mult mai frumos.
Indoor black & blue, outdoor black & white.

Trofin Liviu

Cand m-am referit la Constanta am facut-o gandindu-ma la calitatea soferilor! Niciodata nu am dat peste cretini, niciodata nu am avut probleme oricat de mare a fost aglomeratia. Probabil in Constanta se face scoala de soferi mai temeinic sau se nasc mai priceputi. Alte zone din punctul meu de vedere cu soferi dezastre sunt pe langa Bacau no1, Prahova, Dambovita...

andrei ludovic

Eu mai peste tot am gasit soferi si in special soferite care zici ca nici nu au facut scoala de soferi. Mai ales dupa Pitesti inainte sa intrii pe Dealul Negru pfff am avut cateva situatii deadreptu periculoase si toti erau cu nr de AG! Prin Judetul Hunedoara mai sunt nebuni. Cam peste tot!
In Bucuresti fata de acum 5 ani sau mai civiliziat oamenii pe bune...ma rog...in afara de taximetristi si nebunii cu microbuzele!
Live your life to the MAX!

Gheko

S-au civilizat in Bucuresti si s-au tampit in Timisoara, la noi e crima acuma fata de anii dinainte.
http://peugeot206clubromania.blogspot.com[br /] La nevoie 0736 909 458

andrei ludovic

Da sunt destul de dezordonati soferii din Timisoara. Am fost cam acum 1 luna acolo si a fost cam un mare haos!
Live your life to the MAX!

Gheko

Thursday 10 May 2012, 15:19:44 #28 Last Edit: Thursday 10 May 2012, 15:21:26 by Gheko
Pe vremuri nu era asa dar, nu stiu ce s-a intamplat.  In alte orase gen Constanta, Bucuresti am fost inainte si acolo era haos de haos ei au evoluat si noi am decazut, acum e haos la noi, in loc sa urcam noi coboram si coboram rau de tot la civilizatie ... :( ata ete., viitorul acestui oras numit Timisoara este sumbru. Inainte eram mandu ca sunt timisorean, acum ma gandesc de doua ori nainte de a raspunde...
http://peugeot206clubromania.blogspot.com[br /] La nevoie 0736 909 458

andrei ludovic

Cam asa...nasol pentru ca este un oras foarte frumos. Pe vremuri era un oras frumos, ordonat, curat,  iti era mai mare dragul sa te plimbi. Acum cand am fost ultima oara...diferit. Eu inteleg ca trebuie sa ne dezvoltam dar cu simt de raspundere. Asta este. Depinde de multe variabile!
Live your life to the MAX!

Go Up