Ce vicii avem.

Started by eduard, Sunday 07 March 2010, 20:57:19

previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

eduard

In seara asta servesc un vinisor facut de mine, 99% ananas + 1% nohan. Este rece ca gheta, mama dar ce bun este.

alexandru

Saturday 18 February 2012, 11:06:43 #16 Last Edit: Saturday 18 February 2012, 14:11:33 by kdyalex
Salutare! Suntt nou pe aici....fumez aproape 2 pachete de tigari pe zi....o bere nu o refuz,chiar cu riscul de a ajunge la mai multe...si cam atat..de cola m-am lasat :d030:

Gheko

Bine ai venit, cam multe tigari, nu e bine nici financiar nici la sanatate si eu fumez dar cam trei sferturi de pachet/zi, depinde,.. buna-i berea, :beer: nu-i ca vinu, nici l... ca va.... :)
http://peugeot206clubromania.blogspot.com[br /] La nevoie 0736 909 458

tnt

Quote from: tnt on Friday 12 March 2010, 21:52:18
De fumat... nu mai fumez!
De baut... nu mai beau! (des)
La femei nu umblu.. ca am acasa!

Fara vicii!!!


Si uite asa am ajuns sa ma citez pe mine insumi.. Dar pur si simplu am ramas blocat cand am citit asta.. Mi-am adus aminte cat de PROST am putut fi. M-am reapucat de fumat dupa 2 ani jumate de pauza...  :character0029:

daniel091988

Salut, hai sa ma laud si eu macar putin...fumez cam 2  pachete de tigari pe zi, bem cafea si cola in cantitati industriale dar cel mai grav sant bolnav de curat.spal masina la o zi sau doua chiar daca e doar praf pe ea si interiorul odata pe saptamana in conditiile in care merg doar eu singur cu ea.uni au o pasarica la cap dar eu cred ca am un stol....

Trofin Liviu

Pentru fumatori...am aflat de la cineva care lucreaza in domeniu si am gasit si-n presa niste articole care confirma cele aflate cum ca in Europa productia de tutun Virginia (cel mai bun) este slaba cantitativ. Cu USA avem embargo la import tutun ei avand cea mai buna virginie. In Africa virginia este scumpa si este folosita pentru alte ,,specialitati". Asa ca virginia este inlocuita cu burley produs local. Cine crede ca este acelasi burley din care se produc trabucurile se inseala. Din aceasta cauza tigarile au gust de...carton.
In schimb se folosesc aromatizanti care imita gustul virginiei autentice sau sunt promovate tigarile aromate.
Directivele UE cu privire la nivelul maxim al nicotinei le prieste de minune fabricantilor. Cu cat tigarile au mai putina nicotina, cu atat se vor fuma mai multe...si asta salveaza vanzarile scazute din cauza pretului mare. Nevoia de nicotina din organism ramane constanta...
Asa ca mai bine va gasiti alte placeri... eu beau palinca de la Marius :))

SW Tm

Raul pentru prieteni!

marius.v

Curat medicament coane Raul..
Condusul unui automobil este o chestiune de atitudine si de aptitudine

airden

Câteodată îmi pare tare rău că sunt șofer aproape non stop... Mi-ar prinde bine si mie o pălincă de la Marius :-)

turbojack

E buna pentru utilizare profilactica pentru sezonul rece.
0727 079405

SW Tm

Dimineata o cafea expresso preparata de subsemnatu' (un "moft" ce m-a costat cam 3000lei) si seara un vin rosu sec (200ml), aerisit cel putin o zi.
Raul pentru prieteni!

Go Up