Probleme fara rezolvare pe alte forumuri!

Started by SW Tm, Monday 12 July 2010, 18:07:51

previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

SW Tm

Monday 12 July 2010, 18:07:51 Last Edit: Monday 12 July 2010, 18:12:16 by SW Tm
<<Salut! O Chestie ciudata la masina mea pe care va rog sa o comentati daca aveti ideee sau daca a mai patit cineva ca mine! Sunt la bunici cu masina si nu o mai pot deschide  Am alarma si inchidere centralizata pe cheie si nu mai are nici un efect cand apas pe deshis. Nu se aude nimic si nu merge nici cu cheia un butuc.... nici macar nu se roteste... parca e sudata  Am schimbat bateria la cheie si nimic, am incercat cu a doua cheie ... tot degeaba. Ma gandesc ca de la bateria mare nu are cum sa fie pt ca are 1 an jumate, plus ca trebuia sa mearga macar din butuc care nu are legatura cu bateria, dar nici macar sa rotesc nu pot. Becurile de alarma si inchis licaresc pe bord! Ce poate sa fac? Va rog dati-mi idei. >>

Sugestii?

Masina e un 307 1.6 pare inainte de facelift.
Omu' e pe punctul sa-si sparga un geam...
Raul pentru prieteni!

radu

Incearca sa deschizi cu cheia, usa din dreapta. Nici la mine, de cand folosesc inchiderea centralizata nu mai pot introduce cheia in butucul de la usa din stanga.
Nelamuriri - 0746593117

tnt

La 307 butuc are doar usa din stanga. Putin spray si fortat butucul.

SW Tm

Raul pentru prieteni!

mihaiescusolo

Asta am patit si eu, rezolvarea a fost sa dau in butuc cu un spray degripant iar apoi cu un  spray cu vaselina lichida, asta se intampla de obicei atunci cand insista prea mult baietii de la spalatorie cu jetul de apa pe la butuce, de atunci le cam ingrijesc la fiecare 2 luni si merg ca noi, cat despre telecomanda cred ca ar fi bine sa mai faci o resetare la ea chiar daca nu schimbi bateria, nu strica.
Viata e ca o sosea, plina de gropi si curbe!

Go Up