Regulament aria Bazar!

Started by Gheko, Monday 27 February 2012, 12:09:47

previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gheko

ATENTIE! Reguli de postare in aria Bazar

Aceste reguli se aplica pentru orice persoana (vanzator sau cumparator) care posteaza in aceasta arie de pe forum.

- Subiectul deschis trebuie sa fie grupat corespunzator in subcategoriile ariei Bazar.

- Titlul topicului deschis trebuie sa fie concret, sa inceapa obligatoriu cu "VAND", "CUMPAR" sau "SCHIMB" in functie de situatie, urmat de obiectul tranzactiei.

- Primul mesaj va contine obligatoriu informatii despre produs, PRETUL DE PORNIRE, DATE CONTACT si eventual imagini cu produsul respectiv, obligatoriu pentru vanzare

- Nu se permit topicuri la sectiunea Bazar in care mesajele sunt scrise cu alt font decat cel standard, cu alta marime decat cea standard si cu alta culoare decat cea neagra. Se admite scrierea anumitor cuvinte cu bold sau italic pastrand fontul standard, dar nu se accepta ca intreg mesajul sa fie scris in acest mod.

- Initiatorul, pentru deschiderea topicului trebuie sa aiba un minim de 10 mesaje postate pe forum.

- Daca initiatorului topicului (de vinzare sau cumparare) i se adreseaza o intrebare si acesta nu raspunde la ea in maxim 10 zile, se considera ca nu-l mai intereseaza subiectul si atunci topicul va fi inchis.

- In cazul in care un topic de la Bazar este inchis sau este sters, initiatorul NU mai are dreptul sa deschida altul similar. Daca are nelamuriri le poate cere . DOAR pe Private Messages de la un moderator/admin. Daca deschide un alt topic sau daca face un topic in care sa se planga, va fi sanctionat.

- Vanzatorul va avea obligatoriu completata locatia la profil.

- Orice anunt de vanzare ce nu contine pretul in primul post va fi sters.

- Comerciantii, persoana fizica sau juridica, pot face reclama la firmele pentru care lucreaza sau pe care le detin cu conditia celor enumerate mai sus, in schimb sa aiba un minim de 20 de mesaje postate pe forum si sa contacteze administratorul forumului in PM inainte de deschiderea subiectului in sectiunea Comercial.

Ca urmare, echipa moderatoare va proceda la stergerea oricaror anunturi de la mica publicitate care nu sunt conforme cu cele de mai sus.

Nerespectarea regulilor va duce la stergerea  anuntului si initiatorul topicului va fi avertizat prin sistemul de warn al forumului.

http://peugeot206clubromania.blogspot.com[br /] La nevoie 0736 909 458

Go Up