Vreau vacanta!

Started by Gheko, Tuesday 25 March 2014, 09:50:01

previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gheko

offtopic, acum imi dau seama si eu ce greu este sa gasesti ceva pe forumul asta, nu am gasit nimic de vancante sau nu avem?! :)
Cum spune si enuntul vreau o vacanta unde sa pot merge cu copilul de 4 ani la un pret cat mai mic si unde se poate merge cu avionul, exclus autocar, masina nu duce un drum lung si in perioada lunii august. Daca aveti ceva ideei...
http://peugeot206clubromania.blogspot.com[br /] La nevoie 0736 909 458

airden

Tuesday 25 March 2014, 10:21:22 #1 Last Edit: Tuesday 25 March 2014, 10:27:58 by airden
Off: am mai scris pe undeva, sunt prea multe secțiunile de off topic. Trebuie adunate la un loc toate.
On: când zici de copil, înțeleg că vrei undeva la mare, sa se bucure de soare, plaje etc. Mediterana e o alegere buna, dar depinde pe ce ţărm vrei.

Tunisia e ok, preturi super dar serviciile sunt la jumătate din ce te-ai aştepta. Ai in schimb ocazia sa schimbi aerul. Pe mine m-a uimit. Prima gură de aer in Africa a fost de mare efect. Mirosul de aer uscat, de mare, superb. Cu totul altfel decat Europa . Posibil sa fie altfel acum (ca si siguranță, bani etc), după revoluţie şi ce a mai fost pe acolo, eu ultima oară am fost in 2009 parcă.

Malta e scumpă după mine, ai diverse obiective (laguna albastră etc) dar nu cred ca merită mai mult de o 4-5 zile...  și nu prea au plaje.

Ar merita văzută riviera italiana şi franceză ,in special Coasta de azur. Am avut plăcerea de a sta acolo 2 săptămâni, m-a fascinat efectiv. Sunt câteva insule, rezervații naturale, efectiv peştii exotici şi alte prezente acvatice înoată lângă plaja.
Si ai ce vedea in rest. Cannes, Saint tropez, Marseille doar câteva din localitățile ce merită văzute.
Dacă nu aveam alte cele nici nu mai plecam de acolo. O:-)

Din păcate nu mi-a fost dat sa vad prea multe destinații de plajă la viata mea (Grecia, Bulgaria nu intra in discuţie)asa ca ma limitez la ce am văzut personal.

L.E. Si eu vreau vacanta !!!  :character0029:

SW Tm

Wednesday 26 March 2014, 02:43:19 #2 Last Edit: Wednesday 26 March 2014, 02:45:10 by SW Tm
Turcia / Antalya
Numai ca-n august o sa te coci. Mai bine la sfarsitul lui iunie cand tarifele nu explodeaza + e destul de rezonabil de cald.
In privinta hotelurilor vezi pe "amfostacolo"
Raul pentru prieteni!

Gheko

Tot la Turcia ne gandeam si noi doar ca numai in August pot merge, atunci are nevasta concediu....
http://peugeot206clubromania.blogspot.com[br /] La nevoie 0736 909 458

SW Tm

Acum depinde si de programul copilului. Daca te trezesti devreme si stai pana la 11 max e ok. Dupa pranz nani si iesit pe la 4 cu o balaceala intermediara la piscina inchis + eventual o tura la vitamin bar e ok. In general cam toate hotelurile au gradinita cu piscina si poti lasa copilul acolo daca vrei.
Raul pentru prieteni!

Gheko

Cam asa ceva, al meu la 7 e in picioare...
http://peugeot206clubromania.blogspot.com[br /] La nevoie 0736 909 458

Go Up